Όροι και προυπόθεσεις - νομοθεσία

Καλωσήλθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. 

Το Ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς τους επισκέπτες ή πελάτες , μόνο με την αποδοχή  των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Εφόσον επισκεφθείτε ή πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του hummerbikes.gr, αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε  διαβάστε τους  προσεκτικά.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.

H Ιστοσελίδα www.hummerbikes.gr  είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που εδρεύει στην Θεσσαλονικη με Διεύθυνση Δημητρακοπούλου 18-22 , Κουκάκι δίπλα στο μετρό της Ακρόπολης με την Επίσημη Επωνυμία εταιρείαςΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Hummer Bikes. Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του δικτυακού τόπου www.hummerbikes.gr  προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά της.Πληροφορίες προϊόντων.

Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τα προϊόντα είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά για τo hummerbikes.gr. Επιπλέον, όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις περιγραφές των προϊόντων που προέρχονται από  τους προμηθευτές μας, και αλλαζονται τακτικα τα τεχνικα χαρακτηριστικα των προιοντων εφοσον χρειαστει αλλαγη,

το hummerbikes .gr απαλλάσσεται κάθε ευθύνης όσον αφορά στην ισχύ του περιεχομένου τους.

Τιμές.

Οι τιμές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις (ΦΠΑ και φόρους ανακύκλωσης) εκτός από τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Πελάτη. Το hummerbikes .gr μπορεί να τροποποίησει τις τιμές των προϊόντων  του σε οποιαδήποτε στιγμή.

Διαθεσιμότητα.

Διεκπεραιώνουμε την παραγγελία σας μέσα στο πλαίσιο των διαθέσιμων αποθεμάτων μας. Σε περίπτωση που ένα από τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμο στο απόθεμά μας, δεσμευόμαστε να σας επικοινωνήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός δύο εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας πληροφορώντας σας για την προθεσμία εντός της οποίας θα μπορεί να σας παραδοθεί το προιόν.

 

 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ (ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ) ''

Τρόποι πληρωμής:

 1. Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro, American Express):
  Κάθε αγορά από τον διαδικτυακό τόπο του www.hummerbikes.gr πραγματοποιείται κατά επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα εξόφλησης και με πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express.

  Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time). Στην διαδικασία αυτή, η www.hummerbikes.gr δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της. Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Κάρτας, η www.hummerbikes.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

 2. Με αντικαταβολή: Μπορείτε να πληρώσετε τον διακομιστή της courier με την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας. 
  Για αποστολές με αντικαταβολή δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση.

 3. Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό:
  Αν επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση θα πρέπει στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας να γράψετε το Ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας και θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο.
  Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δεν γίνει σε 5 ημέρες από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.
  Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη.

 4. PAYPAL

 

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα έξοδα αποστολής για την Ελλάδα χρεώνονται ή μη ανάλογα με το βάρος του προιοντος, το ποσό παραγγελίας και την περιοχή αποστολής.

• ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΑΝΩ 150€ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 25 ΚΙΛA: H αποστολή γίνεται μέσω ΕΛΤΑ και είναι ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Ο αγοραστής θα παραλάβει το προιον του από το κοντινότερο ΕΛΤΑ της περιοχής του ή η παράδοση μπορεί να γίνει στον χώρο του πελάτη με μικρή εξτρα χρέωση (0,90€ σταθερό + 0,10€ ανά κιλό).

• ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ:Τα προϊοντα ανω 25 κιλών επιβαρύνουν ολοκληρωτικά τον πελάτη.  Ενδεικτικό κόστος μεταφοράς είναι 7 Ευρώ για δέμα 12 κιλών και αυξάνεται ανά κιλό 1 Ευρώ επιπλέον.

• ΜΕ COURIER: Τα έξοδα αποστολής με Courier επιβαρύνουν ολοκληρωτικά τον αγοραστή. Τα εξοδα αποστολής πληρώνονται στον διανομέα από τον αγοραστή με την παραλαβή του προϊόντος.

Οι χρεώσεις γίνοται κλιμακωτά και σύμφωνα με τις χρεώσεις της courier. Το ενδεικτικό κόστος αποστολής για δέμα 0-2 kg είναι 2.50 Ευρώ + ΦΠΑ και αυξάνεται ανά επιπλέον κιλό κατά 0.60 λεπτά + ΦΠΑ

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ - ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Προιόντα αγορασμένα από το ιντερνέτ μπορούν να αλλαγχθούν εντός 10 ημερών εφόσον ο πελάτης 

το επιθυμεί. Το προιόν πρέπει να είναι ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ σε άριστη κατάσταση κλεισμένο στην συσκευασία του.

Εάν το ποδήλατο η το προιόν έχει χρησιμοποιηθεί δεν μπορεί αν αλλάχτεί με βάση την ευρωπαική νομοθεσία.
Για ποδήλατα και προιόντα  που αγοράζονται από το κατάστημα δεν επιστρέφονται χρήματα , ο πελάτης πιστώνετε το ποσό και μπορεί να αγοράσει κάποιο άλλο είδος, μόνο όταν είναι αχρησιμοποιήτο.Εάν το προιόν είναι μεταχειρισμένο δεν επιστρέφεται και δεν δικαιούται επιστροφή χρημάτων.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΕΘΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΙΟΝ.

 


 

Εγγύηση προιόντων και ποδηλάτων 

Η εγγύηση για ευρωπαικά προιόντα είναι 2 χρόνια. Για προιόντα άλλων χωρών είναι 1 χρόνος.
Kατόπιν συννεόησης η εγγύηση μπορεί να αυξηθεί με επιπλέον κόστος

​ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ,
ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,
ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΕΘΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΙΟΝ.


 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
H Ιστοσελίδα hummerbikes .gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.
Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.


 

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Το επιτρεπτό όριο ταχύτητας σύμφωνα με τον ευρωπαικο νόμο  είναι τα 25χιλ ανά ώρα
χωρίς να χρειάζετε άδεια η δίπλωμα αυτοκινήτου.

Με όριο τα 45 χιλ χρειάζετε δίπλωμα για μοτοποδήλατα και άδεια εφόσον το όχημα έχει
έγκριση τύπου.

Τα ποδήλατα με όριο άνω των 25 χιλ ταχύτητα θεωρούνται εκτός δρόμου (off road)
και δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν σε δημόσιους δρόμους


 

ΜΕΑΤΡΟΠΕΣ

Μετατροπές στα 250watt γίνονται με βάση την ευρωπαική νομοθεσία και όριο στα 25χιλ νόμιμα

Μετατροπές άνω των 250watt γίνονται με ευθύνη του π