Τρόποι παραδόσης & πληρωμής

Πολιτικη Ακυρωσεων & Επιστροφων

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

α) ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ,

ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,

ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΕΘΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΙΟΝ.

 

β) ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΙΟΝ 

ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ & ΣΚΟΥΤΕΡ

(Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ,

ΕΑΝ Η ΒΛΑΒΗ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ,

ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ)  ,

γ) Τα τηλεκατευθυνομενα παιχνιδια δεν επισκευαζονται και δεν επιστρεφονται,

Δεν παρεχεται καμμια εγγυηση απο τον κατασκευαστη αλλα και απο τον πωλητη.

 

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα έξοδα αποστολής για την Ελλάδα χρεώνονται ή μη ανάλογα με το βάρος του προιοντος, το ποσό παραγγελίας και την περιοχή αποστολής.

• ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΑΝΩ 150€ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 25 ΚΙΛA: H αποστολή γίνεται μέσω ΕΛΤΑ και είναι ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Ο αγοραστής θα παραλάβει το προιον του από το κοντινότερο ΕΛΤΑ της περιοχής του ή η παράδοση μπορεί να γίνει στον χώρο του πελάτη με μικρή εξτρα χρέωση (0,90€ σταθερό + 0,10€ ανά κιλό).

• ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ:Τα προϊοντα ανω 25 κιλών επιβαρύνουν ολοκληρωτικά τον πελάτη.  Ενδεικτικό κόστος μεταφοράς είναι 7 Ευρώ για δέμα 12 κιλών και αυξάνεται ανά κιλό 1 Ευρώ επιπλέον.

• ΜΕ COURIER: Τα έξοδα αποστολής με Courier επιβαρύνουν ολοκληρωτικά τον αγοραστή. Τα εξοδα αποστολής πληρώνονται στον διανομέα από τον αγοραστή με την παραλαβή του προϊόντος.

Οι χρεώσεις γίνοται κλιμακωτά και σύμφωνα με τις χρεώσεις της courier. Το ενδεικτικό κόστος αποστολής για δέμα 0-2 kg είναι 2.50 Ευρώ + ΦΠΑ και αυξάνεται ανά επιπλέον κιλό κατά 0.60 λεπτά + ΦΠΑ

 

• ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Για βαριά ή ογκώδη προϊόντα (από 25 κιλά και άνω) όπου για την μεταφορά-αποστολή τους απαιτείται συμβατική μεταφορική εταιρία, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν ολοκληρωτικά τον Αγοραστή. Η χρέωση αποστολής διαμορφώνεται από το βάρος, όγκο και τον προορισμό του προιοντος.  Η χρέωση μπορεί να είναι διαφορετική ανά περιοχή και γίνεται κατόπιν συνεννόησης μαζί σας. Στην περίπτωση αυτή η εταιρία μας αναλαμβάνει την ενημέρωσή σας σχετικά με το κόστος και έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το κόστος αυτό δεν σας ικανοποιεί, η μεταφορά των εμπορευμάτων να γίνει με την δική σας μεταφορική. Η χρέωση είναι κλιμακωτή και σύμφωνα με της χρεώσεις της εταρείας. Ενδεικτικό κόστος μεταφοράς για δέμα 6 κιλών είναι 8 Ευρώ. 


• ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:  Η αποστολή προιοντων μεγάλου όγκου στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ και είναι κατόπιν συνενοησης.  Η χρέωση είναι κλιμακωτή και σύμφωνα με της χρεώσεις της εταρείας. Ενδεικτικό κόστος μεταφοράς για δέμα 6 κιλών είναι 6 Ευρώ. 
 

Τα έξοδα αποστολής ποδηλάτων επιβαρύνουν τον πελάτη. 


 

Τρόποι πληρωμής:

 1. Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro, American Express):
  Κάθε αγορά από τον διαδικτυακό τόπο του www.hummerbikes.gr πραγματοποιείται κατά επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα εξόφλησης και με πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express.

  Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time). Στην διαδικασία αυτή, η www.hummerbikes.gr δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της. Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Κάρτας, η www.hummerbikes.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

 2. Με αντικαταβολή: Μπορείτε να πληρώσετε τον διακομιστή της courier με την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας. 
  Για αποστολές με αντικαταβολή δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση.

 3. Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό:
  Αν επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση θα πρέπει στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας να γράψετε το Ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας και θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο.
  Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δεν γίνει σε 5 ημέρες από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.
  Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη.
  Τραπεζικοί λογαριασμοί

 

1.ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός Λογαριασμού:5137034533168
ΙΒΑΝ:GR2201721370005137034533168
Όνομα Δικαιούχου: ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ